You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Isnin, 24 Oktober 2011

Rasa Seram Tiba-Tiba

assalamualaikum .

jantung berdegup kencang menandakan ribut keseraman berlaku pada diri linda saat ini di bawah suhu negatif patblas . tutup muka dengan bantal cepat-cepat untuk menghilangkan keseraman itu -,-' * takde kena mengena dengan malam jumaat okayy .

esok , linda akan pergi berjumpa dengan doktor . ya , doktor gigi . kenapa seram ? hehe , saje buat gempak lah . sesekali nak jugak perasan buat entri syok sendiri kan ?

okayy-okayy , sebenarnya memang esok pagi linda nak pergi dating dengan doktor gigi kat klinik ortodontik tu . ehh , bukan laki orang tau . tapi bini orang sebab doktor tu perempuan

* maaf , ini bukan gigi linda =p

serius , tiba-tiba rasa tak sedap hati aje nak pergi esok . selalu cool aje , tak ngeri pun bila jumpa beliau . malam ni , punya laju jantung dup dap dup dap . adoi , apakah ini ? ._.

p/s : dah tiga tahun lapan bulan doplohpat hari linda pakai gigi besi tau . doakan lah gigi besi ni cepat dicabut :')


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

10 ulasan:

Eyda Dania berkata...

eyda paling tkut nk jmpe dktr gigi..grrr~~..

ee_blabby berkata...

wahhh cik linda . HHE ;)

jom skodeng -
http://cokolatmerahjambu.blogspot.com/2011/10/kalau-update-ada-ke-yang-nak-baca.html

Siti Nurazlinda berkata...

@eyda dania , padahal doktor gigi tu bukan hantu kan ? ;)

Siti Nurazlinda berkata...

@ee_blabby , baik sayang !

Izyan Masri berkata...

WHOAH.PASNI MESTI CANTIK KEMAIN GIGI BESI DIA TU XD

Siti Nurazlinda berkata...

haha , hopefully begitu . doakan ! :)

Diyana berkata...

cool cool,braces akak colour apa ?

rileks tau jumpa doktor nnti

Siti Nurazlinda berkata...

hehe , braces akak warna putih saje . tak suka warna-warni ^^'

dah jemu dah jumpa beliau . hehe

Amir Baker berkata...

Aku paling benci bila doktor tu guna besi apekebenda tu tah. rasa dia memang ~eeeuww~ nak muntah.

Siti Nurazlinda berkata...

HAHA , mula-mula memang lah rasa eeeuww . lama-lama okayy saje :)