You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Sabtu, 8 Oktober 2011

Susahlah Kalau Ramai Sangat Yang Dengki

assalamualaikum .

maaf maaf maaf ! dah lama sangat kan linda tak update apa-apa ? tinggalkan blog huduhh ni macam gitu aje . dah lah buat segmen bagai kan ! sorry sangat ..

actually , bukan senang-senang aje linda nak biarkan blog huduhh ni jadik yatim kematu walaupun seketika . tapi disebabkan final exam yang akan menjelma minggu depan , linda terpaksa biarkan blog linda ni *bajet macam retis kan ? ;)

asyik-asyik entri tak puas hati kan ? lama-lama mesti ada yang bosan bila baca blog linda ni .

''apa kelaaasss kau buat entri style budak hingusan ? ada ke orang nak baca blog kau tu ?"

okayy fine . tak dinafikan , linda suka sangat buat entri yang tak menarik perhatian orang untuk baca kan . tapi at least linda try the best untuk kasikk pembaca-pembaca blog linda yang tegar untuk menikmati hasil penulisan linda . linda bukannya Ayyatul Husna dalam cerita indon Ketika Cinta Bertasbih tu yang suka menulis novel . takde bakat nak tulis ayat berangkai-rangkai ni *pengaruh TV lagi kan ? ^ ^'

cita-cita linda nak jadi akauntan , bukan artis blog . jauh kan perbezaannya ? artis blog takpayah keluarkan modal yang banyak . cuma genius dalam bidang penulisan , buat ayat grand-grand , bayar bil berukband yang sentiasa macam siput sedut tu dan bil elektik yang sememangnya melambung tinggi .

*usaha tangga kejayaan kan ?

tapi linda , nak jadi akauntan . kena belajar berbelas-belas tahun untuk capai semua tu . kena perah otak , hafal sifir , formula berjela-jela .. susah kan ? so , linda rasa tak perlu lah asyik nak dengki aje . linda manusia biasa saje . takde apa-apa yang hebat pun .

p/s : wish me luck for the final exam ! :)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

5 ulasan:

shafiqabdshukor berkata...

berusaha..
belajar rajin2 jadi akauntan..

Siti Nurazlinda berkata...

hehe , itu sudah semestinya ! cuma penyakit M besar sangat dalam diri ni =p thanks ehh .

affifah alhafunnisa berkata...

erm.. takpe linda ku sayang.. at least aku ni pembaca blog setia ang kan... hehe :)

eyfa abdul malek berkata...

takpe2 linda ku sayang.. at least aku ni jd pembaca blog setia ang.. hehe.. chayok2 :)

Siti Nurazlinda berkata...

haha , iye ke ? syukurlah kalau gitu . baru aku tahu ada jugak yang sudi nak baca blog huduhh aku ni :)