You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Khamis, 24 November 2011

Banyak Jugak Yang Tak Laku

assalamualaikum.

sengaja linda tinggalkan blog ni dalam keadaan yatim kematu. fed up dengan berukband, nak loading blog pun kena tunggu hampir sejam. kesian korang kena repeat entri kepamm linda tu setiap hari -.-'

nak buat homework, aiyoo ~ tersangatlah malas. macam ni lah tabiat pelajar cemerlang PMR 2010. walaupun 8A tu dah cukup membuatkan linda riak lagi takbur, perangai malas tu tetap terpahat dalam sanubari.

*budak perasan hot hari ni meroyan nak posing!

okayy, cukup hiperbola untuk hari ini :')

kalau bab menggodek blog orang, linda memang rajin. itupun kalau berukband ni doplohpat jam laju kan? tapi bila bab nak menggodek blog sendiri, alahai T_T malas bebenor. tapi disebabkan linda lagi malas nak buat homework, maka secara rasminya linda pun memulakan sesi menggodek entri-entri lepas.

start dengan bulan November 2011, alhamdulillah. semuanya macam pisang panas! ada aje komen dari korang yang linda terima. seronok dapat approve comments hari-hari =p

sampai pulak kat bulan Oktober 2011, linda jumpa satu entri tak laku. entri ni linda cerita pasal Encik Nuffnang yang baik hati :D kesian Encik Nuffnang sebab korang tak jadikkan beliau femes seketika dalam blog linda ni.

tengoklah SINI, jom lah tengok SINI. please, tengok kejap kat SINI *dah buat muka mintak kaki ni =.='

perancangan linda lepas ni, insya-Allah nak carik balik entri tak laku linda tu. nak buat Big Entry Sale untuk korang. siapa yang tak suka sale hujung-hujung tahun macam gini kan? *sale entri ada orang nak beli ke?

p/s : siapa nak belanja linda shopping? >,<


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

6 ulasan:

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ berkata...

hehe..itu perkara biasa..ca punya entry pon ada yg xlaku.. T__T

*nangis tersedu2*

Eyda Dania berkata...

eyda belanje...linda byr k..hahaha..

Siti Nurazlinda berkata...

@ca, tu lah pasal =.=' sebab tu linda buat jualan entri tak laku ni . hehe

Siti Nurazlinda berkata...

@eyda, hehe. mcm tu biar linda yang shopping sorang2 lah :')

Niesa berkata...

niesa pnya blog lg ler xlaku kot..tambah2 skang dh jarang on9..well,line berukband kt hostel mcm apa..ehehe..

btw,niesa ada tag linda..tp xpasti niesa dh bg tau ke blm sbb hari tu line sgt2 "bagus"..ehehe

Siti Nurazlinda berkata...

@niesa, haha. sebab tu rasa sakit hati bila nak online kan?

ermm, awak dah tag linda. tapi linda yang tak pergi tengok lagi. biasalah, line berukband macam gini =p