You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Rabu, 16 November 2011

Bohsia Pun Ada Adik Beradik Jugak

assalamualaikum .

sekarang ni dok heboh kat Facebook pasal news feed diorang penuh dengan gambar lucah dan tidak senonoh untuk dipandang . boleh buta mata tau kalau korang miang nak tengok jugak *sumpahan Jenab kat sekolah tadi =p

info terbaru yang linda dapat , tiga adik beradik bohsia ni dah mati kena sembelih dengan ahli-ahli Facebook . mereka bertiga (Bohsia Murahan 1 , Bohsia Murahan 2 dan Saya Bohsia Paka) dah dihapuskan kurang dari masa doplohpat jam . yelah kan , siapa lah yang nak tengok gambar sendiri tersebar kat page tu dengan di edit keterlaluan ==' aiyoo , linda pun takut tau !

bila direnungkan semula , Facebook ni dah semakin keterlaluan . serius , linda gatai jari nak picit button deactivate your account kat Facebook tu . tapi disebabkan sayang kat kawan-kawan dari zaman hingus meleleh , terus abaikan niat suci lagi murni itu . baik tak linda >,< *angkat bakul sendiri . hehe

so , linda nasihatkan pada diri linda dan kawan-kawan linda yang lain supaya terus berhati-hati . simpan lah gambar-gambar korang kat dalam locker dan jangan lupa letak mangga besar-besar *bukan buah mangga yang orang selalu mengidam tu -,- macam-macam boleh jadik kalau keselamatan korang diabaikan .

p/s : page orang beriman pun dapat gambar tak senonoh kan ? =.='


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

8 ulasan:

GUNNERS berkata...

akhir zaman!!!

Siti Nurazlinda berkata...

yes ! -,-

izzie izzam berkata...

mmg rmai dah blogger bukak cite nih..geram punyer psal..akak pon ade wat cite nih gak..tpi mmg tak smpai 1 day page dwng tuh da tade..kne block..huhu

Siti Nurazlinda berkata...

@izzie izzam , iye ke kak ? linda pun baru tahu kes ni sebenarnya . kawan-kawan dok heboh kat dalam kelas yang news feed diorang dapat banyak gambar tak elok . linda carik jugak , rupa-rupa nya dah kena block . baguslah kan ? :')

lovely lolipop berkata...

aq pon xphmm..

Siti Nurazlinda berkata...

@lovely lolipop , aku lagi tak faham !

syaz siqin berkata...

entah lah tak tahu la nak cakap apa dah akhir zaman kan sekarang

Siti Nurazlinda berkata...

@syaz siqin , hanya berdiam jika tidak mampu untuk melakukan apa-apa kan ?