You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Selasa, 22 November 2011

Boleh Mati Kalau Macam Ni !

assalamualaikum .

niat di hati suci lagi murni nak blogwalking hari-hari tanpa henti gara-gara sekolah pun cuti kan ? tapi , berukband buat hal lagi . so terpaksa lah membiarkan blog ni usang berdebu sepi . aiyoo , ayat sastera lagi ==' gambar langsung takde , korang pun tak perlu menunggu lama untuk entri kali ni .

sebelum tu , mehh nak kasikk korang lep lep ni tetibe jadik murah hati .

ngee ~ tahniah pasukan Bola Sepak Malaysia sebab berjaya buatkan hampir semua rakyat Malaysia jadik bisu seketika hari ni . nasib baik linda tengok perlawanan semalam sambil tutup mulut . kalau tidak , confirm bergegar rumah =p tahniah Harimau Malaya sebab dah buktikan kepada semua manusia abad ini yang korang memang terbaik ! *kemain excited taip ayat ni .

sebenarnya isu bola sepak bukan lah topik yang linda nak gembar-gembur kan *betul ke bahasa ni ? tapi , isu pisau . ya , pisau ! korang kenal kan pisau tu ? alaa , yang mak-mak kita selalu guna bila nak siang ikan , sembelih ayam , potong jari . ehh , potong jari tu linda yang selalu buat -,-

serius , linda pun tak tahu lah kenapa setiap kali linda pegang pisau confirm pisau tu akan carik jari linda . kalau setakat acah-acah aje takpe lah kan ? ini kena betul-betul . aiyoo , lama-lama boleh botak jari . kurang saham nak kahwin nanti >,<

menaip entri untuk korang hari ni pun guna sebelah tangan aje . tak tahu bila pulak nak buat homework yang bersepah-sepah tu . assignment pun bertimbun-timbun ni *asyik mengeluh aje kan ?

p/s : ada tak manusia abad ini nak cipta pisau yang tak carik jari ? ^^'


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

10 ulasan:

ascil.punye.lah berkata...

hati hati linda pegang pisau tuh.

luv Malaysia jugak!=p

Eyda Dania berkata...

kite sme...slalu je jari kne pisau...ala..xpe2..t bakal mak mertua tgk...cmform suke..sbb die tw..bakal menantu die ni..rjin memasak..haha..

Siti Nurazlinda berkata...

@ascil , ngee ~ terima kasih awak :) lepas ni guna pisau tumpul pulak . takkan luka jari linda .

Siti Nurazlinda berkata...

@eyda dania , aiyoo ! masalahnya linda tak sempat nak masak lagi tangan dah kena pisau . terus malas nak masak ;)

chaa ;) berkata...

Haha. lawak sungguh. someday I will create a 'Pisau' yg tk carik jari okay?

*yeye je..

Niesa berkata...

kena cipta perisai jari spesel utk linda ni..sarung tgh besi ke..ekeke.. apa2 pun LOVE HARIMAU MALAYA!selamanya!selamanya!selamanya!harimau malaya..oh!oh!harimau malaya..

niesa tag linda ye.. (^^,)

A retarded kitty berkata...

jauhkan diri anda dari pisau

sekian.

kekeke

untunglah cuti

(sorry komen agak sewel sebab tadi aku baru jawab add math)

Siti Nurazlinda berkata...

@chaa, ehh siapa tahu kan ? nanti2 awak boleh jadik pereka pisau pertama untuk saya ! confirm femes :D

Siti Nurazlinda berkata...

@niesa, macam nak pergi perang pulak dah -,-' HAHA . btw , thanks tag ! insya-Allah kalau berukband linda ni dah sihat sikit ya .

Siti Nurazlinda berkata...

@A retarded kitty, pisau tu yang dekat dengan saya =p

add math memang boleh buat orang sewel .