You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Ahad, 20 November 2011

Creative Candid With Buddies : Keputusan Akhir

assalamualaikum .

kepala bergelek sakan bukan penghalang untuk linda umumkan pemenang bagi Contest Creative Candid With Buddies . alhamdulillah , setelah hampir sebulan contest ni dijalankan oleh Encik Shahmin dan linda akhirnya dapat jugak kita tengok siapa yang bakal menggondol hadiah-hadiah berikut .

tempat pertama : Byla Pearl
yang netbook kat belakang tu sekadar hiasan ya . kalau nak jugak yang tu , boleh buat muka sposen kat tuan punya netbook tu =p untuk hadiah misteri yang dijanjikan , mungkin lambat sikit sebab Cik Nazu nak sponsor hadiah katanya . insya-Allah , kami akan cuba contact Cik Nazu ya .

tempat kedua : Nurashikin Jasni

tempat ketiga : Cik Misi

dan disebabkan penyertaan melebihi lima puluh peserta , maka Encik Shahmin yang pemurah pun bersetuju untuk kasikk hadiah saguhati untuk pemenang yang terpilih *baikkan beliau :D

saguhati 1 : Cha
saguhati 2 : Tira
saguhati 3 : Cik Nona

ini lah tiga hadiah saguhati tu ^^

tahniah kepada para pemenang ! linda nak ucapkan jutaan terima kasih sebab korang sudi join contest CCWB anjuran Encik Shahmin dan linda . alhamdulillah , first contest kami sangat mendapat sambutan daripada rakan-rakan blogger . kepada yang kurang bernasib baik , insya-Allah linda akan cuba untuk buat contest lagi pada masa akan datang . kena lah simpan duit untuk bajet 2012 pulak :p terima kasih sangat-sangat !

untuk para pemenang , sila email kan alamat korang kat email linda atau Encik Shahmin ya .
  • shahmin28@gmail.com
  • lindabaik04@gmail.com
haa , Encik Shahmin punya entri lagi daaboomm ! beliau ada terangkan bagaimana pemenang-pemenang dipilih . takde lah korang tertanya-tanya kan ? nak tahu , sila ke SINI

p/s : doakan Encik Shahmin success dalam SPM beliau . sempat lagi beliau buat contest untuk korang walaupun beliau nak SPM >,<


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

6 ulasan:

nona berkata...

alhamdulillah :) dapat saguhati 3, tapi sgt suka :) terima kasih admin2 :)

semoga sukses selalu ya!

Siti Nurazlinda berkata...

@nona , sama-sama awak ! nanti email kan alamat ehh . teruskan support linda dan Shahmin :D terima kasih .

Saya Cha Si Budak Emcem berkata...

alhamdulillah...dapat saguhati...hehehehe...jap eh nak emailkan alamat...

Siti Nurazlinda berkata...

@cha , tahniah awak ! oraitt . email kan alamat ya .

syaza nazura. berkata...

Okayy, nazu nak buka blog byla pearl tu macam slow, internet ni buat hal sikit. So kalau anda membaca komen ini, sila bersabar ya menanti hadiah daripada nazu :D bagi idea sikit, nak hadiah dari korea ke sydney? haha :DD

p/s. Tahniah para pemenang :D

Siti Nurazlinda berkata...

@nazu , haha . boleh pulak pilih2 ehh ? nazu yang nak sponsor , so linda dan shahmin ikut saje . nanti nazu tengok ehh blog byla pearl tu .

thanks nazu sayang ! :)