You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Jumaat, 18 November 2011

Entri Penuh Kecintaan Buat Pembaca Siti Nurazlinda

assalamualaikum .

ehem ehem . awak awak , cuti sekolah dah mula ! kita sebagai budak sekolah , sangat berbangga sebab kita dapat duduk rumah doplohpat jam tanpa henti ngadap netbook kesayangan kita ni . boleh ngadap awak awak semua tanpa henti . itu pun kalau berukband kita tak demam labi-labi lah kan ? XD

tapi kan awak awak , cikgu kita kan kasikk homework banyak giloss ! ngee ~ kita ternganga besar gedabak bila list down balik semua homework kita . aiyoo , cikgu-cikgu tersayang . cuti sekolah patplohtiga hari aje lah . tak sempat kita nak manja-manja dengan katil bushuk kita tau >,<

err , tiba-tiba terasa awak awak dah jadik burung wakwak ._. abaikan .

sebenarnya linda rasa terharu . rata-rata pembaca blog linda ni merupakan kawan-kawan sekolah linda dan kawan-kawan blogger linda yang lain . susah sangat sebenarnya kita nak tarik orang lain untuk masuk dan baca entri picisan kita kalau kita tak bersungguh-sungguh kan ?

alhamdulillah , berkat usaha linda selama ni akhirnya sangat membuahkan hasil . walaupun tak keluar lah buah manggis sebakul yang linda mengidamkan sejak beberapa hari ni tapi linda sangat bersyukur sebab masih ada sebilangan manusia abad ini yang tetap menyokong linda untuk terus berblogging . terima kasih tak terkira *kemain keluar ayat sastera -,-

*iklan sekejap , model tak bertauliah dah terkinja-kinja nak tayang muka =p

komen-komen yang linda terima daripada pembaca blog linda sempat membuatkan linda kembang hidung sebenarnya . antara komen-komen yang membuatkan hidung linda tak berhenti untuk berkembang ialah :
  • blog linda tetap hebatt . mana boleh lawan lah .
  • suka baca ayat kat blog dia tu. tak jemu sebab dia pandai susun ayat.
  • ramai gila follower blog kau . blog aku sikit aje *sambil buat muka sedih =.='
dan banyak lagi lah komen-komen yang boleh buat linda terbang ke awan nano sampai lupa diri .

tak lupa jugak kepada yang dah ''basuh'' linda cukup-cukup selama ni . basuhan kalian sangat berkesan buat diri linda dan basuhan itu lah yang menjadi semangat untuk linda terus bangun dan bangun . siapa yang nak jatuh gedebuk kan ? kaki terkehel depan orang ramai gara-gara high heel over sangat pun dah malu =p

so , pada kesempatan ni linda nak kasikk kata-kata semangat kepada para blogger newbie yang masih tercari-cari arah tuju yang betul dalam dunia blogging ni *kejap lagi mesti kena basuh lagi ni =='

pertama , korang jangan lah terlalu mengejar follower . serius linda cakap , linda jugak pernah tergila-gila kan follower yang berjuta-juta lemen . setiap hari linda akan bukak blog dan chek follower linda . tapi sangatlah hampa . masa tu , linda agak bangang untuk berblogging . malu nya tak terkata kalau korang skodeng balik my first entry . budak tadika pun boleh menulis lebih baik daripada linda . sebab tu takde siapa nak follow blog linda .

kedua , korang jugak jangan abaikan blogger-blogger otai . tanpa mereka , tentu linda takkan berada di mana linda berada sekarang . syukur , berkat sokongan Yuyu Zulaikha comel , Cik Epal gojes , Ku Azhar sempoi , Ben Ashaari dan para blogger otai yang linda tak mampu untuk sebutkan satu persatu . terima kasih sangat-sangat linda ucapkan . tak tahu linda akan berada di mana kalau mereka tak support linda .

dan yang terakhir , jangan sesekali ataupun berkali-kali korang dengki sesama blogger . takmo takmo , mak marah nanti ! :D buat apa lah kita nak dengki mendengki kan ? takde faedah nya . biarlah si blogger A nak bajet femes ke , si blogger B tak balas komen korang ke atau si blogger C sibuk canang perihal peribadi beliau kat dalam blog . si blogger A bajet femes sebab korang yang buatkan beliau femes . si blogger B tak balas komen korang sebab beliau busy . macam korang jugak , bukannya doplohpat jam ngadap blog kan ? dan si blogger C nak canang perihal peribadi beliau tu sebab itu blog beliau . so , ada beliau kesah ?

linda tak tuding satu jari linda kepada sesiapa sebab lagi empat jari linda tu akan kena balik pada linda . hanya korang sendiri yang tahu hati korang sama ada korang ni sejenis manusia abad ini yang macam mana :)

p/s : teruskan menyokong linda . linda sangat menghargai sokongan korang .


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

2 ulasan:

ascil.punye.lah berkata...

best nya dah cuti patplohtigahari.haha.keje skola jgn tak buat.

teruskan berblogging.

Siti Nurazlinda berkata...

@ascil , ngee ~ memang best cuti ni . macam biasa lah sebagai student kan ? homework jadikkan kawan :p

thanks sebab support linda !