You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Rabu, 2 November 2011

Itu Untungnya Kalau Banyak Membaca

assalamualaikum .

baru hari ni linda sempat nak update entri baru untuk korang baca . iyelah , asyik entri contest linda dengan shahmin aje kan ? nak promote pun beragak-agak lah sikit bhai . kan kan ? -,-

hari ni linda ada terbaca satu artikel yang agak menarik perhatian linda . korang percaya tak , linda seorang manusia abad ini yang kemain malas untuk membaca ? tapi baca status kat Facebook hari-hari tersangatlah rajin . sila pelik dengan kadar denyutan nadi patploh peratus =='

dan linda juga seorang manusia abad ini yang kemain baik hati nak kongsi artikel yang linda baca tu dengan korang . sila terbeliakkan bijik mata korang namblas ratus sentimeter perbulatan ya !

* kadar pertumbuhan wanita bermula lebih awal daripada lelaki . ketika di sekolah rendah , pelajar perempuan akan nampak lebih tinggi daripada lelaki . tapi buktinya sekarang , linda tersangatlah rendah daripada budak-budak kelas linda ._.

* selalunya lelaki matang semasa mereka berada di sekolah menengah . kematangan mereka berlaku dengan drastik . masa ni lah lelaki jadik lagi tinggi daripada perempuan , suara lagi kuat daripada speaker box dan markah bonus lebih kacak daripada sebelumnya . yang bestnya , lelaki ada badan ketul-ketul . kalau perempuan ? fikir-fikirkan lah =p HAHA

* masa kecik , lelaki memang tak reti duduk diam . ada aje benda yang mereka nak buat . perempuan pulak suka membebel tak tentu pasal . cakap dan gosip aje doplohpat jam . mengaku aje lah wahai perempuan-perempuan sekalian .

* otak lelaki lebih kepada simbol , gambaran abstrak dan imej . mereka mudah untuk menguasai ilmu matematik berbanding perempuan . so , perempuan kena struggle lebih lah untuk kalah kan lelaki *patutlah cikgu linda kata lelaki kena pandai imagine kalau nak pandai Add Math ;)

tiba-tiba aje linda mereng nak update benda alah ni kat korang . even korang dah tahu , linda still nak kasikk tahu . ada sesiapa kesah ?

p/s : teruskan join contest Creative Candid With Buddies ya ! terima kasih .


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

4 ulasan:

ee_blabby berkata...

kita dah baca entry cik linda . yay , IHIK ;)

Siti Nurazlinda berkata...

@ee , dah dapat keuntungan kan yunk ? ;)hehe

Eyda Dania berkata...

gud info...hehehe..=)

Siti Nurazlinda berkata...

@eyda , thanks awak :')