You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Khamis, 10 November 2011

Jadikan Facebook Untuk Jadi Pengecut

assalamualaikum .

wa tengah hangat ni der . sehangat-hangat wa pun wa boleh bagi salam kat korang tau tak ? korang pulak tak reti-reti ke nak jawab salam wa tu haa ? =='

aiyoo , hari ni sangat sakit hati ! sakit hati gara-gara Facebook . memang betul orang cakap kan ? Facebook ni tempat menambahkan dosa kalau tak digunakan sebaik-baiknya *dah rasa macam ustazah pilihan pulak -,-'

semata-mata kawan-kawan linda buat satu video sempena merdeka hari tu pun , ada manusia abad ini boleh tak puas hati . siap menghina kaum perempuan . agaknya beliau tu jantina tengah-tengah kot kan ?

setakat menyamar dalam Facebook semua orang boleh buat . itupun untuk try sejauh mana tahap kecutan kita sebagai manusia . yelah , manusia pengecut aje yang jadik faker ni kan ? tak berani nak tunjukkan diri yang sebenarnya .

korang mesti ada Facebook kan ? so , linda nak mintak tolong korang report aje manusia alam ni . buat tambah dosa kita-kita aje -..-

klik SINI tanda protes . demn !

p/s : banyak makan punggung ayam kot masa kecik-kecik . kerja nak menghina orang aje bila dah besar .


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

10 ulasan:

FYA PELANG! berkata...

lorh. linda bg link ape tu ? fya tekan, keluar gambar je -_-"

Siti Nurazlinda berkata...

@fya , alamak ! salah link daaa .. hehe , okayy . linda betulkan ehh :') thanks kasikk tahu .

Niesa berkata...

pernah gak tgk gmb perempuan ni tapi nma fb lain..from indonesia gak...ada jgak org mcm ni..xde keja kot...

Siti Nurazlinda berkata...

@Niesa , iye ke ? haha . femes lah tuan punya gambar tu kan ? ^^'

cik ika berkata...

ish3...

Rtp Farra Arisha berkata...

facebook and facebooker is sometimes annoying..emm :'(

Siti Nurazlinda berkata...

@cik ika , manusia kan ? =='

Siti Nurazlinda berkata...

@Rtp Farra Arisha , agree 100% . actually , human make the Facebook become annoying .

Tanpa Nama berkata...

terbaik heheee

Siti Nurazlinda berkata...

@Anon, memang terbaik!!