You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Ahad, 20 November 2011

Mengundang Kontroversi

assalamualaikum .

pagi-pagi lagi dah update . aiyoo , perut berdangdut tak dipedulikan lagi . sepatutnya perut kacak ni dah melantak satu keping roti canai , satu bungkus nasi lemak , dua bijik telur rebus dan secawan milo ais <-- tipu :p
semalam , linda jumpa benda ni kat Fanpage linda . nasib baik lah linda takde sakit jantung kan ? kalau tidak , ICU lah jawabnya . nanti tak update blog , confirm ada yang rindu *ceeiitt , perasan ! =.='

agak teruja bila linda ada admire . HAHA . tapi , yang tak bestnya admire tu open sangat . habis satu dunia tahu yang beliau tu admire linda . adoi , parah lah macam ni ! kih kih kih

Uncle Maniam jual capati ,
capati dimakan enak sekali ,
saje menggedik pagi-pagi ni ,
takde benda sangat pun nak di story :D

nampak sangat dah lapar , pantun pun sempat lagi ada capati >,<

p/s : contest Creative Candid With Buddies tamat hari ni tau ! insya-Allah malam nanti linda dan Shahmin akan umukan pemenangnya . harap bersabar ya .


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

2 ulasan:

cik mashmello ^^ berkata...

akak sorry yaya xdpt join. :)
time saat2 akhir jd form 3 ni cikgu bagi banyak task pulak nak handle itu ini.
sorry kay. ;)

Siti Nurazlinda berkata...

@yaya , takpelah sayang . akak tak marah pun :) biasalah , budak lepasan PMR mana boleh duduk rileks . hehe