You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Ahad, 27 November 2011

Rosak Azam Tahun Baru

assalamualaikum.

selamat datang 1433H ! semoga tahun baru ni akan membawa beribu-ribu keberkatan kepada semua umat Islam di seluruh dunia :')

mesti korang ada azam baru kan? ada jugak yang tak tukar azam sebab azam tahun lepas pun tak tercapai lagi. apa-apa pun azam korang, yang penting pastikan ia terlaksana dengan sempurna. kalau tak, korang tetap akan jadik manusia abad ini yang agak annoying pada pandangan orang =p

azam linda tahun ni, taknak marah. kalau boleh nak senyum aje doplohpat jam. umur dah semakin meningkat ni, kena senyum selalu. kalau tak, tua sebelum usia lah. muka jadik macam tar jalan. aiyoo ~ belum ready ke arah itu =.='

dah dua hari tak online Facebook, boleh lah bergumbira seketika. harap-harap dapat cabutan bertuah ke, putera katak masuk meminang ke. tapi, hampeh. buat linda sakit hati giloss! serius, mula-mula tu hampir terkinja-kinja sebab notification 100++ . bangga lah sebab linda terasa jadik retis. ehh, orang hot aje tau notification banyak-banyak ni -,-

rupa-rupanya, notification linda hanya penuh dengan benda ni aje.

ni baru sikit, ada panjang lagi benda macam gini.

wahai Cik Putry Nadyrah, terima kasih lah awak like semua wall post linda. linda tak kenal awak, tapi awak bermurah hati nak like semuanya. baguihh awak ni naa. lain kali, awak tolong promote semua wall post linda kat kawan-kawan awak pulak ye. biar notification linda 5000++ pulak. kasikk linda kembang hidung besar-besar tau. dapat linda jadik retis bajet hot. boleh tulis kat status linda yang linda jadik retis. nak suruh semua orang like lagi status linda. oraitt, linda sayang awak ketat-ketat giloss! -..-

kebanyakan kawan-kawan Facebook linda semua gila menglike status. tapi takde lah sampai penuhkan notification linda sampai macam gini. dah notification yang lain linda tak dapat baca. terpaksa lah check satu persatu. dengan berukband yang masih demam labi-labi ni. aiyoo!

p/s : apa-apa pun senyum aje :D


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

10 ulasan:

Nurul Aini Norazman berkata...

hahaha giler gigih dia pergi like semuanya,.jadi kerja plak.

Siti Nurazlinda berkata...

@aini, haha. cuti sekolah panjang sangat. tu yang dia carik kerja -.-'

Fendy berkata...

pelik sgt beliau.....

Siti Nurazlinda berkata...

@fendy, memang pelik. susah nak carik orang macam gini =p

Mohd Zakwan berkata...

aku rasa nadyah tu guna application AUTO LIKE .. aku pernah terbaca ada application macam tu..hehe
apa-apa pun, dia memang pelik !
btw, salam maal hijrah ikhlas dari Zakwan :)
Blog Mohd Zakwan :)

Siti Nurazlinda berkata...

@zakwan, ada jugak ehh application macam gitu? wahh ~ Facebook semakin canggih. hehe, salam maal hijrah juga!

chaa ;) berkata...

HAHA. thanks utk pihak anda jugak linda kat Putry tu :DD

Siti Nurazlinda berkata...

@chaa, aiyakk! HAHA :D

Tyqa's berkata...

Bersungguh sungguh nak penuhkan notification awak Cik Linda. XD

Siti Nurazlinda berkata...

@tyqa, haha. usaha tangga kejayaan. beliau nak berjaya lah tu kan? hihik