You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Selasa, 8 November 2011

Tak Best Lah Macam Gini Kan ?

assalamualaikum .

alhamdulillah , hari ni linda masih dapat bernafas seperti hari-hari yang sebelumnya . alhamdulillah , dapat berblogging macam selalu . alhamdulillah , dapat taip entri merapu lagi untuk korang semua . alhamdulillah :')

dan alhamdulillah juga , follower linda dah cecah 666 . ni semua berkat contest Creative Candid With Buddies yang linda dengan Shahmin anjurkan . kalau tidak , ada ke manusia alam ni nak follow blog huduhh linda ni kan ? lagi-lagi linda bukan jenis blogger yang gila follower . linda tak pernah amalkan I follow you , you follow me back . blogger-blogger otai kata itu sangat annoying okayy ! =='

sebenarnya linda bermurah hati nak review blog follower ke-666 linda ni . sadisnya , jadik macam gini .

klik SINI untuk tumbesaran .

p/s : ingatkan abah sorang aje yang jadik macam gini kan ? -,-'


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

2 ulasan:

Nyamuk Terbang berkata...

tahniah follower dh 600 ++

Siti Nurazlinda berkata...

wee ~ suka-suka ! thanks kak :')