You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Isnin, 5 Disember 2011

Semua Nak Untunglah

assalamualaikum.

meroyan nak update blog. walaupun kecoh satu fesbuk, satu twitter nak buat homework. err okayy, twitter linda dah boleh bukak. hihik. bangga gila, dapat rasa jadik retis lagikk. terima kasih Encik Taufiq!

terpengaruh dengan RM 1 000 000 Money Drop. ehh, betul ke angka linda tulis tu? okayy, satu juta maksudnya. untunglah kan siapa yang dapat. tapi rasa-rasanya game show tu macam susah. duit gedebukk jatuh cenggitu aje. haisshh, simpan kat dalam bank linda lagi selamat kan? ;)

ada sesiapa nak untung jugak? ehh, duit kat hujung jari aje tau sekarang ni. dah lah daftar percuma, percuma okayy! lagikk sekali.. percuma percuma dan percuma.

lepas daftar, duit gedebuk macam kat game show AC Mizal tu terus mahsyukk dalam bank korang. tak caye? mehh cuba :D

p/s : okayy, mengaku poket tengah kering. masa ni pulak mengada-ngada nak makan pizza =.=


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

2 ulasan:

Fyqa berkata...

kte pon tgk money drop tu!

Siti Nurazlinda berkata...

@fyqa, best kan game show tu? geram aje tengok duit banyak-banyak. hihik