You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Sabtu, 14 Januari 2012

Eksklusif : Sesi Pencarian Admin Baru Blogger Members!

assalamualaikum.

honestly, tahun ni ialah tahun yang membuatkan hidup linda terkontang-kanting. ehh, bukan tak terurus okayy, cuma agak kelam kabut sikit. macam semua orang tahu, linda kan SPM candidate ;) so, lifestyle pun mula lah berubah mengikut aktiviti yang padat persis milo fuze.
takpayah nak menaip panjang berjela sangat. entri ni untuk korang yang sangat tak busy mahupun busybody. linda nak mintak tolong sangat-sangat ni =.= sebelum tu, admin yang dicari ni untuk group Blogger Members ye.

kriteria-kriteria admin yang dicari :
  • mestilah linda nak yang tak sibuk. means, yang hidup dia hanya untuk fesbuk dan blog. yang selalu ada masa untuk approve join request daripada rakan-rakan blogger yang lain. tapi takde lah sampai nak makan fesbuk, tidur blog, mandi fesbuk. tak seteruk itu okayy.
  • rajin mempromote group yang dikendalikan. jemputlah kawan-kawan blog korang untuk join group kita ni. biar meriah katanya kan? :p
  • takde had umur (atas cadangan seseorang rakan). setakat ni yang paling muda pun cik Farozze je.
  • pastikan korang lelaki sahaja. linda taknak ada kekeliruan timbul dalam group tu nanti >,<
kalau korang rasa korang dah lulus dengan kriteria-kriteria tu, bolehlah carik linda kat fesbuk. hanya inbox message (IM) sahaja yang linda terima okayy. tak perlu add linda pun takpe. hantar je mesej kat fesbuk tu, insya-Allah linda akan balas. boleh jugak tinggalkan pesanan kat dalam ruangan komen blog linda ni untuk inform kan yang korang nak jadik admin.

linda akan bagitahu syarat-syarat yang sepatutnya untuk jadik admin group tu nanti. kerja korang, hantar je mesej kat linda dulu ye. jangan gelabah sangat, ni bukan interview nak carik kerja pun -.-'

p/s : group ni takde lah hebatt sangat, tapi linda rasa bertanggungjawab untuk terus kekalkannya.


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

6 ulasan:

Leods berkata...

mcm aku minat jerk...haha

Siti Nurazlinda berkata...

@Leods, untuk yang berminat ye :) terima kasih.

ShahminNordin berkata...

muahahax..siap ade had umur tuh tak tahan tuh..huhux...

FarhanahAdzlan berkata...

sama ngan kita spm candidate..xde harapan la nak jadi admin..
memang taun ni buzy memanjang belum termasuk homework lagi..hahaha~

Siti Nurazlinda berkata...

@Shahmin, hihik. biasalah. aku nak jugak rasa jadik admin termuda :p

Siti Nurazlinda berkata...

@FarhanahAdzlan, linda tak ambek umur tujuhblas sebab kita kan busy. so, mesti yang sama umur dengan kita pun busy kan?

#homework linda pun menimbun =.='