You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Sabtu, 26 Mei 2012

Update Laju-Laju Malam Ni

Assalamualaikum dan hai!

Yeayy, cuti sekolah dah bermula. Actually, taknak update apa-apa entri malam ni. Nak biar je blog ni sepi. Tapi tak sampai hati pulak kan? Dah lah ni blog kechentaan hati <3

Cuti sekolah, macam biasalah. Tahun ni kan saya ambek SPM, so kelas tambahan memang wajib ada. Alhamdulillah cuma empat hari je. Kalau berderet kelas tambahan, tak dapat lah nak rasa cuti kan?

Homework pun tak lah banyak sangat. Kalau boleh, saya nak siapkan semua kerja-kerja yang tertangguh tu masa first week cuti ni. Second week holiday tu saya boleh rehat sepuas-puasnya! :))
Untuk kawan-kawan saya yang masih bersekolah macam saya ni, selamat bercuti! Manfaatkan masa cuti korang dengan aktiviti-aktiviti berfaedah seperti memasak *jangan sampai masak telur pun terlebih garam macam saya sudah :p

Sebelum tu saya nak tanya. Macam mana nak tunjukkan yang kita sayang kat seseorang? =.='

Thanks for reading. Take care and bye >,<

p/s: Tetibe rasa nak makan cendol malam-malam ni.



Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

2 ulasan:

ascil.punye.lah berkata...

nak tunjuk sayang kat orang?hmmm selalu ambik berat pasal dia kot.

Siti Nurazlinda berkata...

@ascil. setiap hati ambek berat. bukan setakat berat je, tinggi pun kita ambek jugak tau :p