You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Jumaat, 1 Jun 2012

Hitam Ke Biru, Satu Perubahan...

Alhamdulillah..

Blog saya bertukar wajah lagi. If korang perasan sebelum ni, blog saya gelap je kan.. Warna hitam plus dengan dark purple. But now, saya pilih royal blue and light blue sebagai tema warna blog saya.


Design blog dan header still sama sebab saya sangat sayangkan design yang saya hasilkan sendiri dengan air jari saya dan saya sayangkan header blog yang Shahmin Nordin buatkan tu. Bukan senang saya nak dapat header chantek cenggitu.

Oh lupa. Followers saya dah semakin bertambah. Alhamdulillah, 742 followers tu merupakan satu jumlah yang cukup besar untuk seorang blogger macam saya :)) Terima kasih sebab tetap menyokong saya dalam dunia blogging ni. Siapa tahu, dengan doa korang semua saya mampu mencipta nama pulak lepas ni *cehh, perasan retiss dah ni :p

Terharu plus teruja plus gembira tak terkata plus meleleh airmata bila kawan-kawan sekolah pun baca blog saya ni. Walaupun saya tahu mereka hanya silent reader, tapi saya tetap bersyukur sebab masih ada yang menerima hasil penulisan saya seadanya. Tak kurang jugak yang tak dapat menerima, kritikan ataupun kutukan korang sangat saya hargai. Itu akan menjadi pembakar semangat saya untuk terus menulis :')

Terima kasih Askarrpink dan kak Lyssa Faizureen sebab sediakan tutorial yang superb untuk saya dan blogger yang lain, Shahmin Nordin untuk header yang ohhsemm, Faten Afiqah kawan sekolah saya yang selalu tanya pasal blog saya dan mengikuti hasil penulisan saya, Ascil dan Cik Keyra yang tak jemu-jemu komen apa-apa pun entri saya dan semua yang tetap menyokong saya. Mekasihhhh bebanyak!! <3

p/s : Welcome June!! Please be nice with me okayy >,<

Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

21 ulasan:

cik keyra berkata...

haha. .tengs mention nama kita. .haha. anyway cntik jugak belog awak.! .rasa mcm nk kis~2 je blog awk! hehe. .aq akn sntiasa sokong unx. ! jeahhh

Siti Nurazlinda berkata...

@cik keyra, weeee... ;) Saya hanya mampu transformkan blog saya kepada warna biru. takmau pink :p btw, thanks a lot!!

Faten Afiqah berkata...

Thnks sbb mention nma km . Tak sngka pulak ye .. Yea , km silent reader je dan baru first time letak komen disini. Teruskan ber'blog' ye linda :)
I'll always support u !!

Faten Afiqah berkata...

Thnks sbb mention nama km dlm blog yang superb ni *terharu rasanya, Hehe .. Insyaallah , km akan selalu bertandang ke blog tapi kene rajinlah update ye *ugutan.
Teruskan ber'blog' and I'll always support u , linda .. Hwaitinggg !!! :D

Liza Razak berkata...

semoga follower anda makin bertambah lepas ni :)

Siti Nurazlinda berkata...

@Faten Afiqah, yeayy! akhirnya ada jugak komen dari awak :') Insya-Allah, saya akan rajin update blog okay. Tapi, setiap hari kena ada ugutan macam gitu lah ye :p Thanks a lot friend!

Siti Nurazlinda berkata...

@Liza Razak, thanks jadik follower blog saya :))

ascil.punye.lah berkata...

awwww malu ittewwwww.*tuttup muka.

terimakasih linda ^^

Siti Nurazlinda berkata...

@ascil, auww.. kita ponn malu jugak :p

sama-sama Ascil! :))

Lyssa Faizureen berkata...

wwahhh .. wahhh . cantik dah blog diaa :)

Faten Afiqah berkata...

Ahahah , tu la psal smpai ade dua komen lagi drpd km . Maklumlah budak baru first time komen kat blog org .
Okay , sesama kawan :D

Siti Nurazlinda berkata...

@Lyssa Faizureen, teeheee.. :D Tak cantik takpe kak. Yang penting kemas dan tak berserabut kan? btw, thanks bebanyak kat kak lyssa!! :))

Siti Nurazlinda berkata...

@Faten Afiqah, hihik. its okayy lah. at least boleh memenuhkan ruang komen kat blog kami kan? :p

Nurulee berkata...

Comel ja blog dia. Hihi =D

cik keyra berkata...

eh, ade org perli kite lah. .haha. .k xpe lps ni mmg nk crik bckground yg wana perple. .aq pon meluat dgn pink nieh.. hihi.. teruskan berjuang dmi belog anda !. jeahh

Siti Nurazlinda berkata...

@Nurulee, blog awak lagikk comel <3

Siti Nurazlinda berkata...

@cik keyra, meluat dengan pink? sejak bila? hahaha. mekasihhh sokong kita!!

cik keyra berkata...

@siti nurazlinda : dh lme lah kite meluat pink nieyh. .cuma cuma. .hahah. .merepek!

Siti Nurazlinda berkata...

@Cik keyra, yeahhh! saya tahu anda merepek.

SitiZulaikha :) berkata...

Thanks.. terharu :')

Siti Nurazlinda berkata...

@SitiZulaikha, saya lagi terharu :)) Sama-sama.