You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Rabu, 20 Jun 2012

Takde Dah Semuanya!

Dah, tak perlu cari saya kat Facebook, Twitter atau mana-mana ponn. Saya dah deactivate semuanya. Senang kann?



Cukuplah dua kali saya jadik macam gini dalam satu masa. Okayy bye.


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

6 ulasan:

Nur Syahid berkata...

sama la kita.....saya pun dah deaktif FB,twitter,tagged...yang tinggal hanya la BLOG je sebagai pengganti,peneman diri.....WELCOME TO THE CLUB

Siti Nurazlinda berkata...

@Nur Syahid, yeayy! Saya ada geng :DD Give me ten.. Hihikk

ascil.punye.lah berkata...

why linda whyyyy?

Arol Mubin berkata...

Eh? Kebetulan, Arol pun dah deactivate Facebook Selasa lepas. Aman damai bila takde Facebook! Hehe. :D

P/S : Baru post entri pasal deactivate Facebook pagi tadi.

Siti Nurazlinda berkata...

@ascil, saya patah hati :')

Siti Nurazlinda berkata...

@Arol, EH? Ramai sangat orang deactivate Facebook kan.. Saya ponn tak tahu sampai bila boleh bertahan takde Facebook ni.