You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Selasa, 10 Julai 2012

Something Awesome ♥♥

Heee... Menggedik nak update lagi. Kalau tak, maen tinggal blog buruk ni cenggitu aje kann.

Opps, sebelum tu. Assalamualaikum kengkawan :DD

Kenapa dengan saya hari ni? Saya rasa saya mengalami kegedikan yang melampau. Tak tahu kenapa. Anyone can explain this? Please.. >,<

Bukan isu gedik yang nak dibahaskan malam ni. Saya cuma nak buat muka mintak pelempang simpati je kat korang. Hihikk.

Hari tu kann, saya terjumpa something awesome kat fesbuk. Terus jatuh cinta ♥♥


Abaikan ayat #Ada sesiapa yang sudi nak kasikk tu. Saya memang tak malu :p

Birthday saya lambat lagi. Doakan saya sempat dapatkan something awesome ni eh.

p/s : Nampak sangat menggedik nak update blog hari ni. Hahahaha.


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

Tiada ulasan: