You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Jumaat, 7 September 2012

Banyak Perkara Yang Perlu Dikongsi Di Sini

Astaghfirullahhalazimmm..

Baru perasan almost two months tak update blog. Weee korang. Sory gila. Saya tahu ada yang masih setia baca blog saya kan? *perasan* Mekasihh sesangat kat korang. And... Siyessly sorry gila !! -,-

Assalamualaikum..

Lately, saya busy sangat. Actually tak lah busy sampai takde masa untuk hiburan langsung. Kekadang tu saya sempat jugak online fesbuk, twitter. Cuma sekarang ni saya lebih banyak online guna fon daripada guna laptop. Yelah kan, keyboard laptop pun dah jahanam. Nak harapkan netbook 1 Malaysia tu? Memang tak online lah. Lembab gila. Ni pun berzaman tok janggut jugakk ahh nak tunggu.

Since last week, saya busy dengan trial. Ya, trial SPM. Maknanya tak sampai dua bulan lagi saya nak pergi perang. Perang dengan SPM. Oh, tak ! Saya masih berada dalam keadaan separa bersedia. Kalau mati tengah jalan, boleh dikira mati syahid kan? :3 Btw, doakan saya dapat result yang gempak eh untuk trial ni. Saya tak lah target straight A. Setakat 6A tu teringin jugak la. Mana pernah dapat banyak A macam gitu. Saya biasa-biasa aje *tetibe low profile*

Last three days (4 September 2012), birthday saya ! Happy belated birthday to me >,< Dah tujuhblas tahun dah saya kan? Alhamdulillah, saya semakin dewasa. Please jangan cakap saya tua tau. Isu sensitif gila tu. Ramai jugak yang wish. Mekasihh sangat ! Dalam fesbuk, twitter, fon, depan-depan dan yang paling special wish dalam hati pun ada tau. Thanks Senget even wish dalam hati pun, at least tetap ingat kan? Terharu gila :') Insya-Allah, semakin bertambah nya umur, saya akan berusaha untuk menjadi seorang perempuan yang kuat. Takmau nanges-nanges macam dulu dah. Saya kena sentiasa senyum untuk pastikan orang lain pun tersenyum untuk saya :DD

Ibu kasikk hadiah handbag ! Mekasihh ibu ♥ ♥ Nanti kalau saya nak berjimba dengan kawan-kawan, boleh ahh bawak handbag tu. Sorry tak dapat tayang gambar handbag tu kat sini. Nak tunggu gambar upload, mau sehari baru siap :p Laen kali je lah ehh.

Okayy, cukuplah sampai sini. Saya nak kena tidur ni. Anyway, thanks gila kat korang sebab still sudi baca entri-entri lama kat blog saya ni. Siyess terharu sangat :)) Mekasihh ! And sorry kalau saya jarang sangat update. Bukan stop daripada menulis keyh. Cuma takde masa nak menulis. Lagipun saya kena fokus SPM. Nanti kalau menulis bebanyak dalam blog ni, jadik ketagih pulak. Dah ahh power cermin mata ni dah naik sampai 500++. Kalau menghadap laptop lelama, boleh buta pulak nanti :p

Oh lupa ! Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin :DD Belum lambat lagi kan? Satu gambar ni je yang mampu.

Take care eh korang ! Nite, assalamualaikum and lol = Lots Of Love !! ♥ 



Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

Tiada ulasan: