You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Isnin, 3 Disember 2012

Segmen : Tell Me Your Wish

Assalamualaikum. Memandangkan dah lama sesangat saya tak join mana mana segmen, contest, give away dari blog kawan kawan saya. So, malam ni saya tetibe gila nak join. Heee :D Ini kes boring sesangat sebenarnya. Lagipun sesekali apa salahnya kann kalau saya nak merapatkan semula hubungan silaturahim dengan kawan kawan blog saya yang dah lama saya tinggalkan gara gara SPM tahun ni :)
Tuan blog yang buat segmen ni kata, seberapa banyakk harapan pun takpe. Setiap tahun ada je harapan saya. Cuma selalu sangat tak kesampaian kesemuanya. So, untuk tahun 2013 saya nak satu je. Satu tapi bersangkut paut pulak, so nampak macam banyak :p

_________________________________________________________________

Actually saya nak sangat beli sebiji laptop dengan duit saya sendiri. Tak kisah lah laptop jenama apa pun tapi bajet saya cuma dua ribu. Okayy, dua ribu tu bukan satu jumlah yang sikit kan? Saya pun bukannya mesin cop duit nak dapat dua ribu dalam sekelip mata je. So, saya kena kerja sambilan. Lepas habis SPM ni, rezeki saya belum sampai lagi. Saya dah apply kat satu tempat ni cuma belum dipanggil untuk interview. Mudah mudahan, tak lama lagi manager kat tempat tu call lah saya. Doa kan ye :D Ohh ya, laptop yang saya nak beli tu pun sebenarnya untuk saya guna masa sambung belajar nanti. Insya-Allah. Tu pun harapan saya jugak. Nak sambung belajar dalam bidang perakaunan. Doakan jugak result SPM saya nanti melayakkan saya untuk sambung belajar dalam bidang tu ^_^

__________________________________________________________________
Sebelum terlupa, saya nak tag Cik Keyra. Kawan sekolah saya, punching bag saya kalau saya tengah geram. Saya tag beliau sebab beliau pun ada blog jugak, beliau pun mesti ada harapan untuk tahun 2013 kann? Jom, ke sini.

Doakan harapan saya tu tercapai tau. Terima kasih tuan penganjur segmen ! >,<


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

4 ulasan:

Scha Aye Jay .. berkata...

tanx sebab sudi join walaupon for fun ! anyway , hope harapan utk beli lapto dgn duet sndiri tu tercapai , yelah kadang2 bnde yg beli sndiri dgn penuh kepayahan akan lebih dihargai

Siti Nurazlinda berkata...

Sama sama :) Yup, betul tu. Hasil titik peluh kita lebih bermakna kan?

Scha Aye Jay .. berkata...

segmen tamat

http://blackpixiestale.blogspot.com/2012/12/segmen-tell-me-your-wish-tamat.html

Dianaa berkata...

moga impian jadi kenyataan ^^