You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Ahad, 24 Mac 2013

Alhamdulillah.. Thanks To Allah, Thanks To All

Assalamualaikum.

Alhamdulillah. Walaupun dah beberapa hari result SPM diumumkan, tapi rasa syukur tetap takkan habis. Alhamdullillah.. Result yang tak pernah saya sangka, tak pernah saya harap. Akhirnya, usaha saya selama saya pergi balik sekolah, merempit dengan baby EX5 saya, kena hujan yang turun bagaikan mutiara ~ Cewahh, tetibe berkaroke pulak kann. Dah lari topik lagi.

Print screen dari Instagram. Follow laaa kalau sudi ;) *promote*

Keratan fesbuk. Add laaa titewww tauu. Eh, tetibe gedik.

Alhamdulillah, keputusan saya tak seperti yang saya harapkan tapi saya bersyukur sesangat. 1A+ 3A 2A- 1B+ dan 3C cukup sangat untuk saya. Seriously saya tak pernah dapat result macam ni masa sekolah dulu. Subjek sains semua tu nak lulus tersangat la susah.

Niat menaip entri ni bukan untuk riak dan takbur mahupun nak eksesaisss hidung biar nampak kembang lapan ratus lima puluh juta inci. Sekadar coretan rasa syukur yang sangat tak ternilai. Dan harapan nak tunjuk kat anak cucu cicit nanti tercapai laa. Biar diorang semua boleh jadikan semangat untuk lebih berjaya daripada saya. Cewahh berangan >,<

Terima kasihh atas semua doa kalian. Doakan saya dapat sambung belajar pulak ye lepas ni. Nak sangat sambung matrikulasi bidang perakaunan. Lepas tu ada jugak pasang cita cita nak belajar kat oversea. Nak pergi UK ke Australia ke. Doakan tau tau. Insya-Allah, I am lecturer-to-be. Nak berkhidmat untuk anak bangsa ! Doakan ye :D


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

3 ulasan:

TeQah Khaire berkata...

Tahniah Adek :) Hehe

Syaza Nazura berkata...

CONGRATS LINDAAAAAAAAAAA :DD

Siti Nurazlinda berkata...

@TeQah Khaire , alhamdulillah mekasihh kak :D

@Syaza Nazura , mekasihh awak ! Alhamdulillah.