You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Jumaat, 19 April 2013

Memang Comel Tapi Gelinyaaaa !

Sambil layan Gwiyomi ni kann, terasa pulak kecomelan diri sendiri terserlah. Okayy bajet bajet >,<

Hai korang korang. Assalamualaikum !
Awak comel lah gwiyomi gwiyomi jugak *_^

Pepagi macam ni memang tak tahu nak buat apa. Neuron dalam kepala ni jammed tetibe bila tiba waktu pagi. Yela kann dulu masa sekolah boleh jugak study ke buat homework ke. Kononnya pelajar cemerlang yang sangat rajin la. Membajet lagi.

Bila dengar lagu Gwiyomi ni, teringat menatang yang comel comel je. Okay contohnya kucing, arnab, hamster, buaya darat.. Eh? Tetibe sangat. Heeee actually banyak lagi menatang yang comel belaka kat dunia ni. Pepandai la korang fikir sendiri ye. Nak buat list rasa rasanya kena tebang semua pokok yang ada pulak. Sangat takde sifat penyayang tau. Sadis.

Bila cakap pasal arnab plus hamster, saya suka saya suka ! Melompat lompat nak bela menatang comel tu. Tapi once cakap pasal kucing, alahai... Huru hara jadinya. Baru je cakap, belum ambek kucing tu letak depan mata saya. Memang saya melompat jugak, tapi melompat kegelian lah :/
Eeeeee saya tak tahu la kenapa saya memang sangat sangat takut dan geli dengan satu makhluk yang bernama kucing ni. Kesian kaum kucing kann? Sorry sesangat ye kucing kucing sekalian. Saya bukan pinggirkan awak semua tapi saya memang takut sangat sangat dengan korang. Hmm

Setiap kali pergi kedai makan, saya akan pastikan kedai tu takde makhluk yang satu ni. Kalau ada jugak, saya memang get ready la angkat kaki then duduk bersila atas kerusi tu tanpa rasa segan silunya. Heeee memang tercalar sikit la title gadis melayu kedua terakhir tu. Tapi nak selamatkan diri punya pasal terpaksalahhh ;)
Saya pun tak pasti sampai bila saya kena takut dengan makhluk comel ni. Buruk sungguh perangai kan? Hehehe :D


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

Tiada ulasan: