You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Sabtu, 28 September 2013

What Is Social Media To You By Nom Nom Media

Assalamualaikum. Alhamdulillah. Sesejak ni selalu sangat dapat update blog. Semangat nak menulis tu datang balik. Syukurlah, sekurang kurangnya takdelah blog ni terabai je kann. Kesian kot kat blogger yang sudi datang singgah kat blog ni, balik balik kena baca cerita yang sama je kan?

Masa saya check account Nuffnang yang banyak berjasa tu, ternampak kat sidebar account saya ada iklan pasal Nom Nom Media Survey. Tak tahu lerr bila start nya survey ni. Kalau saya ketinggalan maap la ye >,< Bila semangat berkobar kobar nak menulis ni muncul, mula lah tangan ni sentiasa gatal nak klik sana sini. Tapi awas, klik bende yang bermanfaat je okayy. Gosip retiss sikit sikit takpe lah kot, buat cuci mata :p

Suka lari topik, macam ni lah bila eksaited menulis. Heee. So back to Nom Nom Media Survey, boleh lah klik gambar yang saya dah google denga gigihnya ni. Well, google have everything !


See, tengok warna warna yang diorang gunakan untuk hasilkan bende ni pun dah buat saya tergoda. Pantang tau tengok bende bende yang ada warna oren ni.

Mehh nak review sikit pasal Nom Nom Media Survey ni.

Nuffnang sebenarnya bekerjasama dengan Digital Reseller iaitu Nom Nom Media sebab nak buat kajian tentang cara untuk berkesan mencapai keluar dan mendekati secara peribadi dengan semua blogger dan media pengaruh sosial di Malaysia.
Banyak jugak lah soalan yang ditanya dalam survey ni. Tapi takdelah sesusah soalan UPSR ke PMR ke mahupun SPM. Saya jawab soalan ni pun tak sampai sejam.

So bila korang dah jawab soalan yang ada tu, 1000 orang pertama yang dah complete kan survey ni akan mendapat RM1 dikreditkan kepada Nuffnang korang atau akaun ChurpChurp! Yang bestnya bukan Nuffnangers atau Churpers je yang boleh jawab soalan ni, semua orang yang ada laptop mahupun tablet atau apa apa gajet yang korang ada sangat lah dialu-alukan untuk join dua kaki jawab soalan survey ni okayy?


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

Tiada ulasan: