You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Sabtu, 17 September 2011

Kadang-Kadang Teringin Juga Nak Buat Header Sendiri

assalamualaikum .

dulu kan , masa linda selalu contact dengan Abgteror , beliau selalu buatkan header untuk linda . ada banyak sangat , sampai tak terguna kesemua header tu . header beliau sangat cantik , sampaikan linda sayang nak guna kesemuanya . terima kasih Abgteror !

tapi kan , sebagai manusia .. linda juga ada kehendak . memang kehendak tu takkan lari dengan jiwa manusia . biasalah , linda tak boleh tengok orang buat something . mesti linda nak ikut jugak . asalkan benda tu menarik di mata linda .

bila orang design header untuk blog sendiri , rasa teringin nak design header pun muncul jugak . dan akhirnya jadik lah header yang tak seberapa nak rupa header ni *korang jangan puji tau , kutuk aje yang dibenarkan =p

agak-agak bila linda boleh gunakan hasil kerja linda sendiri ?

p/s : ada sesiapa yang baik hati nak ajarkan linda buat header yang lebih cantik ? ;)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

4 ulasan:

Miss Nadya berkata...

datang sini..nad pon tak pandai wat header..:)

new entry :: Kem Kat Taman Negara ツ

nick dot anis berkata...

hai comel..try la wat header sniri..xkisah la buruk ke tak..improve from time to time is better dear:-)

Siti Nurazlinda berkata...

@Miss Nadya , iye ke ? itu lah , tangan kita takde seni . sebab tu susah bebenor nak buatnya . hehe

Siti Nurazlinda berkata...

@nick dot anis , yups ! agree with your statement . sampai bila kita nak harapkan bantuan orang aje kan ? kadang2 kita kan lebih menghargai hasil kerja kita sendiri :)