You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Khamis, 22 September 2011

Perempuan Tak Boleh Bergurau Ikut Cara Lelaki

assalamualaikum .

okayy , hari ni linda memang sentap gila ! sampaikan dua kali nangis alim-alim kambing kat dalam kelas . entah kenapa hari ni Miss Heart sangat sensitif . sikit-sikit suruh Miss Eyes tumpahkan air mata *bencilah kalau asyik nangis :'(


patut ke kalau lelaki mencarut kat perempuan ? wehh , tak gentle dohh ! dengan perempuan pun nak lawan . adoi , bukan saingan lah macam gitu .

tak semua perempuan boleh terima kalau lelaki berkasar dengan dia . dan linda tergolong dalam kategori perempuan yang tak boleh terima gurauan berlebihan . mudah sangat tersentuh . lagi lah kalau lelaki tu mencarut kan ?

*this is a real of me , don't ever like me if you are really don't like me ! ( english linda memang suka berterabur )

dan walaupun lelaki tu tak mencarut kat linda , tapi as a very sensitive person linda akan tetap terasa yang teramat sangat . iye lah kan ? siapa suka kalau kaum kita sendiri dihina , dicarut-marut .. siapa suka ? *mehh linda nak kasikk pelempang .

so , conclusion nya .. jagalah mulut anda sebleum mulut anda dijagakan oleh linda ~ sekian .

p/s : tak suka lah bawak motor ada gear ni . leceh !


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

4 ulasan:

~Chocolate Strawberry~ berkata...

samelah kita. tpi sye jenis melawan. hehe. kamu kene kuat yer. untuk lelaki yg mcm tu jgn tunjuk kamu lemah :)

Siti Nurazlinda berkata...

linda memang dah cuba kuat , tapi air mata ni tetap jugak nak keluar . hehe .

ZWAN SABRI berkata...

hurrrmmm, maybe orang lelaki dah anggap orang perempuan sataraf dengan depa kowt.. yela, zaman lani apa yang laki boleh buat, pompuan pown dah boleh buat.. dah macam xde beza dah skang kann.. HUHU


MySuaraBlog: Cinta Jarak Dekat ke Cinta Jarak Jauh?

Siti Nurazlinda berkata...

iye ke ? tapi hati perempuan bukan sama macam lelaki . kan ? ;)