You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Selasa, 20 September 2011

Nak Cantas Orang Sekalipun , Agak-Agak Lah Kan ?

assalamualaikum .

macam biasa , online pagi-pagi lagi . kononnya nak jugak capaikan hasrat nak bina eyebag .
" hey , please lah ! takpayah nak berangan sangat . setakat tak tidur , takde maknanya eyebag kau tu boleh menggoda orang . "

hello ! I bukan suka-suki aje nak bina eyebag ni . ni lah masalah manusia kan ? bila tengok orang baru nak jadi "retis" sikit , dah dengki beria-ria benor . jangan nak jadi kolot sangat tau , awak tu baru aje dalam dunia blog ni . linda bukan nak kutuk awak lah kan ? actually , linda menaip entri panjang berjela ni bukan untuk awak sorang aje . ramai lagi yang sudi baca entri picisan linda ni *terperasan ramai pulak kan ? ^ ^'

linda tahu , linda tak sehebat ''retis-retis'' blog yang lain . dan linda tak setanding mereka . linda berblog pun , belum sampai setahun . so , apa lah yang nak didengki kan ? takde faedahnya ..
*ada maksud tersirat ? siapa tahu ? ;)

dulu , linda dah pernah cakap . kalau tak suka linda , tak suka blog linda better tak payah tempek mata kat sini . linda tak pernah kisah . sebab linda tahu , bukan semua orang sempurna kan ? dan tak semua orang suka kat kita kan ?

kalau awak teringin nak jadi ''retis'' juga , belajar untuk jangan dengki ''retis'' yang sedia ada . biarkan , itu rezeki hidup masing-masing . dengan cara itu , kita dapat mengenali mereka . cuba bayangkan kalau takde internet dalam dunia ni , of course blog takkan ada kan ? bila blog takde , confirm kita takkan kenal mereka kan ?

so , biarkan lah . tak payah lah asyik dok sibuk jaga tepi kain orang . serius linda cakap , kalau nak cantas linda sekalipun , takpayah lah melalui orang lain . okayy , just straight to the point and say "woi pompuan ! sumpahh aku benci kau !" haa ... kan senang cerita tu ?

linda nak mengamuk tak tentu pasal kat sini pun macam takde guna kan ? sebab nanti lagi teruk linda kena cantas . kepada yang 100% tak suka linda tu , dipersilakan lah jangan datang ke blog linda , jangan pernah add linda kat Facebook . lagipun , linda dah tak pernah approve manusia alam yang linda tak kenal . kalau nak add jugak , sila inbox kat linda nama penuh anda , nyatakan sama ada anda kenal linda ataupun tidak . itu sahaja .

kepada yang 50-50 suka linda tu , linda bersyukur sebab masih ada manusia alam ini yang suka linda kan ? siapa nak diri sendiri dibenci orang sekeliling . linda mohon supaya korang teruslah support linda , beri tunjuk ajar kepada linda dan BUKAN MAKI linda tak tentu pasal okayy .

p/s : kenapa sejak-sejak ni suka sangat emo ehh ? ;)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

4 ulasan:

♥ farhana akmal azahar ♥ berkata...

USTAZAH PILIHAN :))

Siti Nurazlinda berkata...

haha , apakah ? tak layak lagi lah :) belum cukup umur .

lovely lolipop berkata...

huh?? pe mksod bnge n cicin toe.. xmsok la gn coretan toe??
leyh xplain..

Siti Nurazlinda berkata...

haha , dah agak dah . confirm hang akan tanya soalan tu kat aku . cincin tu ? biarlah rahsia .. :)