You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Isnin, 5 September 2011

Segmen : Aku Mahu Readers Setia

assalamualaikum .

'' serius toqq , gua rasa kali ni memang entri lu bajet femes gila . tak tambah lagi dengan perangai lu yang gila trafik ni , memang sesuai sangat lah lu join segmen macam gini toqq . *pengaruh Hantu Bonceng lebih sangat ni :p

ehh , takde lah . abaikan ayat hina-dina di atas . takde kena mengena antara yang mati , yang hidup ada kot . haha , apa kah ? ;)

cukup sudah linda mencarut ( pembetulan : mengarut ) sebagai mukadimah entri busuk ni . actually , linda memang minat gila dengan segmen ni . bukan sebab linda gila trafik okayy . kalau gila trafik , linda boleh pergi cari traffic light kat taiping ni . bersepah ...

klik SINI kalau nak join jugak ya .

linda nak join segmen ni , suka suka aje . segmen ni kan untuk kita kita aje . so , untuk meneruskan nyawa blog huduh linda ni , linda terpaksa lah buat entri ayang agak merapu untuk korang melahap . walaupon entri linda ni selalu tak cukup garam , gula bahkan pak aji naik motor .

blog linda ni ada ke entri yang best ? selalunya bila entri yang best mesti lah dapat banyak comment kan ? tapi entri linda yang ada kat dalam blog huduh ni semua banyak comment dari diri linda sendiri . iyelah kan , linda nak balas satu satu komen korang , so linda lah top commentator ! :))


bab tag meng-tag ni memang linda paling malas , terutamanya nak carik blogger lelaki . comfirm tak jumpa yang berkenan di hati . al maklum lah , bila dah heartless , lelaki hensem depan mata pon tak nampak *HAHA , konon aje ni , statement penipu .


p/s : okayy , sumpah linda tak kisah kalau korang still nak cakap linda gila trafik . HAHA


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

8 ulasan:

FYA PELANG! berkata...

haha. takpe. keikhlasan linda join tu, amatlah dihargai. semoga terus sukses yuk :) tengs join :DD good luck :)

kotak bulat berkata...

mcm mnarik je

Siti Nurazlinda berkata...

@Fya Pelang! , hehe . linda memang sentiasa ikhlas kalau join segmen segmen gempak macam gini . thnx back ! :))

Siti Nurazlinda berkata...

@kotak bulat , best kan ? jom join jugak ! HEHE

deeyamorten berkata...

tq tag deeya. menarik jugak segmen ni. insya ALLAH deeya join :)

Siti Nurazlinda berkata...

@deeyamorten , yup. most welcome :))

syaza nazura. berkata...

LINDAAAAAAAAAAAAA :D Lama tak borak dengan Linda (:

Siti Nurazlinda berkata...

Nazu ........... rindu awak ! good luck for your trial :))