You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Jumaat, 9 September 2011

Tanggungjawab Memaksa Linda Untuk Berbuat Demikian . Tak Payah Sampai Nak Gertak Dalam Facebook .

assalamualaikum .

update sepantas kilat hari ni . kenapa ? jangan ditanya , sebab kebengangan melanda diri ketika ini ^ ^'
jangan segan segan untuk melihat gambar ini MEMBESAR .

korang , linda ada tanggungjawab . korang boleh rasa tak apa yang linda rasa sekarang ni ? linda hanya manusia biasa yang kudus dan masih banyak kekhilafan . sumpah , linda memang sentap gila bila bukak aje Facebook tadi , terus jumpa mesej macam gini .

tak payah lah gertak linda sampai macam gini . linda takde niat nak mara atau nak buat sesiapa sakit hati . linda cuma jalankan tugas linda sebagai seorang pengawas sekolah . linda tak pernah mintak dilantik , linda tak pernah mintak untuk pegang tanggungjawab sebesar ni . linda cuba buat apa yang diamanahkan . salah kah ?

linda sentiasa hormat semua orang if semua orang tu hormat linda . tolonglah , tak payah nak bebankan kepala hotakk linda dengan masalah yang dicipta sendiri oleh orang yang tak puas hati dengan linda tu . linda dah penat .

linda pernah mintak resign daripada jawatan tu , tapi cikgu tak pernah endahkan . so , apa yang linda boleh buat ? pindah sekolah ? lari dari semua masalah yang ada ? tak mungkin sebab masalah tu akan ada di mana mana . lari lah ke dalam lubang cacing sekali pon , masalah tetap akan muncul . am I right bloggerians ?

err , ni lagi satu problem . baru jumpa tadi .. picit SINI nak kasikk besar .
p/s : doakan linda tabah ya korang .. TQ


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

14 ulasan:

tieka berkata...

sbr lah ye..die x tau lgi apa tugas sebgai seorng pengawas..besar tanggungjwp ye..kalu die kena tahan dgn linda..linda kata je kt die..kalu x puas hati..jumpa je cikgu..xde guna ye nk serang2 linda..

Siti Nurazlinda berkata...

kak @tieka , tu lah . orang cakap senang kan ? kita yang alami ni , perit rasa nya . sangat sentap bila jumpa semua ni . rasa nak cekik cekik aje beliau . geram .

tieka berkata...

hohoho..biar je laa ek...jgn sentap2..nie lah dugaan ye jadi pengawas..walaupun akak xpernh jadi pengawas,akak fahama perasaan linda...:)

Siti Nurazlinda berkata...

rasanya dah banyak kali linda dicaci maki ni , tapi kali ni sentap sikit sebab dia tulis dalam Facebook . geram . hehe , btw thnx kak tieka !

Fendy berkata...

dulu mase time jd pengawas lagi kene pulau....tp rilex je...doa..Allah tolong..pas 2, budak2 yg pulau 2 semua dpt result terok...bukan ckp diorg tp diorg akn dapat balasan gak nt...

Siti Nurazlinda berkata...

@Fendy , iye ke ? kena pulau lagi teruk . err , rupanya ada lagi yang kena teruk kan ? linda baru kena sikit aje . thnx ya !

ilman hizami berkata...

biasa la bdak2 kolot cmtue.
artis sngt dicaci dlm fb. :)

Siti Nurazlinda berkata...

@ilman hizami , erk ? thats mean dia ni spesis kolot lah ehh ? haha , apa lah ... err , artis ? woohhoo ! linda belum sampai tahap itu lah .

MissCt a.k.a MuqDeq berkata...

Tunjuk kat cikgu plak yg dy msg tu.. hehe

Sabar la deq.. Adat la tu bile jd kes mcm ni.. :)

akira baharuddin berkata...

Huhuu... gila ke apa budak tu?? err~ Lebih kurang sama kesnya dengan junior aki sorang... huhuu

Siti Nurazlinda berkata...

@MissCt a.k.a MuqDeq , tu lah . rasa macam nak tunjuk kat cikgu aje mesej dia tu . kalau ikutkan hati lah , tapi rasa kesian pulak :)

Siti Nurazlinda berkata...

@akira baharuddin , awak takpe lah junior . ini senior perangai macam orang bengong . tak puas hati bila kena tegur sikit . ni lah jadik nya .

Pangeran Chenta berkata...

wau,,,,panas..haha...bgus linda ..tros kan usaha...jgn bg muka sgt..salah tetap salh..xya takot..pengawas2 lain smua ada utk bg support ..

Siti Nurazlinda berkata...

@Pangeran Cinta , aku kena takut wehh . takut keselamatan aku terancam . kalau dia buat apa apa kat luar sekolah macam mana ? tapi apa apa pon , aku lega sebab korang semua ada dengan aku time aku susah . thnx a lot ya ! :)